Maarit

  • Ravitsemusneuvoja (Itä-Suomen avoin yliopisto)
  • Sairaanhoitaja AMK, erikoistuminen aikuispsykiatria (Metropolia Ammattikorkeakoulu)
  • Dialektinen käyttäytymisterapia taitoryhmä koulutus (HUS Psykiatria)

Ihmisenä olen lämmin, empaattinen sekä kannustava. Tarvittaessa kuitenkin tiukka ja määrätietoinen. Nämä ominaisuudet yhdessä psykiatrisen sairaanhoitajan sekä ravitsemuksen asiantuntijuuden kanssa luovat hyvän ja varman pohjan pohtiessamme haastavaa elämäntilannettasi tai pyrkiessäsi kohti pysyvää elämäntapa muutosta.

Tapaamisissamme Sinä olet oman elämäsi asiantuntija . Minä tuon Sinulle uusia näkökulmia, joista katsoa elämääsi ja päätöksiäsi. Tuon ideoita vaihtoehtoisista tavoista ajatella ja toimia haastavissa tai ikävissä tilanteissa. Lisään tietoisuuttasi ja varmuuttasi Sinusta itsestäsi sekä annan käyttöösi ammatillisen osaamiseni mielesi ja kehosi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi.

Minun tapaamisissa sinulla ei ole koskaan tekosyitä. Me yhdessä löydämme syyn ja selvyyden sille, miksi asiat ovat niin kuin ne ovat. Tämän jälkeen voimme lähteä asioita muuttamaan., mikäli se on tavoite. Joskus tavoite voi olla myös selvyyden saavuttaminen. Aina ei ole tarpeen löytää syytä kaikille asioille, joskus voi vain oppia löytämään uusia tapoja suhtautua asioihin ja toimia eteen tulevissa tilanteissa.

Voit tulla tapaamaan minua mikäli tarvitset apua ravitsemuksen suhteen, koet mielessäsi haasteita, et tiedä mihin suuntaan seuraavaksi elämässäsi lähtisit, koet olevasi stressaantunut. Joskus voit tulla myös ihan vain juttelemaan rennosti kanssani ja keskustelun myötä saada uusia näkökulmia kohdat ja katsoa asioita, vailla kuitenkaan suuria huolia tai muutostarpeita.

Tapaamiset voidaan toteuttaa perinteisesti vastaanotolla tai ulkona yhdessä liikkuen. Ympäristöllä ja liikkeellä on yllättävä vaikutus muutokseen.