Veera

  • Seksuaaliterapeutti (Sexpo Säätiö)
  • Seksuaalineuvoja (Metropolia ammattikorkeakoulu)
  • Postgraduate certificate solution focused therapy (University of the West of England)
  • Sairaanhoitaja (AMK) (Tampereen ammattikorkeakoulu)
  • Seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kokeneen kohtaaminen (Metropolia ammattikorkeakoulu)
  • Meikkaaja-maskeeraaja (Koulutus-Center)

Tapaan mielelläni työssäni ihmisiä, jotka haluavat keskustella seksuaalisuuteen, seksiin ja ihmissuhteisiin liittyvistä huolenaiheistaan. Voit keskustella kanssani luottamuksella aroistakin asioista, joista et mahdollisesti ole puhunut aikaisemmin kenenkään kanssa. Mikä tahansa asia, jonka koet liian haastavaksi ratkaista yksin, on syy hakea apua ammattilaiselta. Olet tervetullut vastaanotolle myös ilman varsinaista ongelmaa, mikäli haluat yleisesti pohtia omaa seksuaalisuuttasi asiantuntijan kanssa.

Lähestymistapani seksuaaliterapeuttina on vahvasti ratkaisukeskeinen. Ratkaisukeskeisessä terapiassa asioiden käsittely painottuu pääasiallisesti nykyhetkeen ja tulevaisuuteen, sulkematta menneisyyttä kuitenkaan kokonaan pois. Työskentelyssämme tuen sinua muodostamaan yksityiskohtaiset ja konkreettiset keinot tarvittavien muutosten ja omannäköisen tulevaisuutesi saavuttamiseksi. Pyrimme negatiivisen ajattelun katkaisemiseen. Vahvuuksiani terapeuttina ovat rauhallisuus, empaattisuus ja rentous sekä huumori, jota lisäämme sopivissa määrin ja sopiviin kohtiin.

Minulta on saatavilla myös kauneusalan palveluita erilaisten teemailtojen ja tilaustöiden muodossa. Meikkaaja-maskeeraajana toteutan ammatilaisroolieni boheemia ja räiskyvää puolta. Suurimmat kiinnostuksen kohteeni ja erityisosaamiseni ovat räikeä värien käyttö sekä tehostemaskeeraukset. Keikkapakkini on aina lähtövalmiina – saavun tilauksesta kuvauspaikalle, tapahtumapaikalle tai mihin vain missä tarvitset ammattiehostusta. 

Pidän ammatinharjoittamisessani siitä, että minulla on maskeeraavana seksuaaliterapeuttina sopivasti monta rautaa tulessa. Uskon erilaisten osaamisteni pitävän näkemykseni jatkuvasti rikastuvina sekä tasapainottavan toisiaan.