Palvelut

Seksuaaliterapia (80€/ 45 min)

Seksuaaliterapian tarkoitus on auttaa yksilöä tai pariskuntaa seksuaalisuuteen tai seksiin liittyvissä ongelmissa. Se voi olla esimerkiksi toiminnallisten seksuaalihäiriöiden hoitamista lyhytterapeuttisin menetelmin tai pitkäkestoista terapiaa. Seksuaaliterapiaan hakeutumisen syitä voivat olla haluttomuus, orgasmivaikeudet, seksuaalisuuteen vaikuttaneet traumat, fetissit tai riippuvuudet, seksiin liittyvät suorituspaineet, kehonkuvaongelmat tai vaikkapa parisuhteessa eriävät halut ja tarpeiden ilmaisun vaikeus. Seksuaalisuus on läpi elämän jatkuva merkittävä osa ihmistä, joten siihen liittyviä haasteita on hyvä tarkastella ammattilaisen kanssa, mikäli ne tuntuvat liian haastavilta ratkaista yksin. Seksuaaliterapia on terapeuttista keskusteluapua eikä se sisällä minkäänlaista fyysistä kontaktia asiakkaan kanssa.

Seksuaalineuvonta (70€/ 45 min)

Seksuaalineuvonnassa keskustellaan asiakkaan seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä antaen asiakkaalle konkreettista tietoa, vinkkejä ja ohjausta häntä askarruttaviin asioihin. Seksuaalineuvonnassa on kyse lähinnä asiakkaan lähimenneisyyteen liittyvien ongelmien tai seksuaalisuuteen liittyvien kysymysten käsittely. Usein seksuaalineuvontaa voidaan antaa asiakkaan päällimmäisen ongelman, esimerkiksi sairauden hoitoon liitettynä, mikäli sairaus tai vamma vaikeuttaa asiakkaan seksuaalista hyvinvointia. Neuvontaa voidaan toteuttaa yksilö- ja parikäynteinä. Seksuaalineuvonta on suullista ohjausta ja neuvontaa sisältämättä fyysistä kontaktia asiakkaan kanssa.

Mielihyväkutsut 50€

Mielihyväkutsuilla pääset ystäviesi kanssa tutustumaan Amor.fi:n laadukkaisiin ja kauniisiin erotiikkavälineisiin ja tekemään tilaukset saman tien. Kutsut toteutetaan kutsujen järjestäjän luona.

Meikkaukset ja maskeeraukset 60€

Näyttävät meikkaukset ja maskeeraukset kuvauksiin, naamiaisiin, halloween-juhliin, pikkujouluihin, polttareihin tai muihin tapahtumiin. Kuvia töistä nähtävissä julkisella instagram-tilillä @veerakissa.